Professioneel schoonmaakbedrijf F.B Schoonmaakonderhoud

Als u op zoek bent naar een vakkundig en professioneel schoonmaakbedrijf staat F.B Schoonmaakonderhoud graag voor u klaar. We bieden uiteenlopende diensten aan voor zowel de particuliere als bedrijfssector. Daarbij streven we ernaar om meer te leveren dan een perfecte reiniging alleen. We zijn gespecialiseerd in het aanbieden van op maat gemaakte oplossingen die geheel tegemoet komen aan uw wensen en doelstellingen.

Schoonmaak en reiniging zijn dagelijks terugkerende werkzaamheden. Op deze manier houden we de omgeving waarin we leven schoon en hygiënisch. Toch is een meer gespecialiseerde reiniging in sommige gevallen noodzakelijk. Dit kan zijn omdat u zelf niet beschikt over voldoende kennis of de juiste technieken. Daarnaast kan een schoonmaak behoorlijk intensief en tijdrovend zijn. Zeker als ondernemer kunt u hier niet altijd voldoende tijd voor vrij maken. In dat geval staat F.B Schoonmaakonderhoud graag voor u klaar.

Onze diensten lopen uiteen van interieur en exterieur onderhoud, glasbewassing, opleveringsschoonmaak en diverse vormen van specialistische reiniging. Ook voor diverse commerciële diensten zoals het reinigen van trappenhuizen of huismeester diensten bent u bij ons van harte welkom. We beschikken over een professioneel en vakkundig opgeleid team dat elke schoonmaak klus tot een goed eindresultaat kan brengen.

Professioneel schoonmaakbedrijf F.B Schoonmaakonderhoud

F.B Schoonmaakonderhoud voor particulieren en bedrijven

Ons schoonmaakbedrijf is dagelijks actief in diverse sectoren. Zo verzorgen we diverse schoonmaakwerkzaamheden in kantoren, verzorgingstehuizen, parkeergarages en recreatieparken. Ook nemen we de professionele reiniging van bijvoorbeeld tandartspraktijken, scholen, kinderdagverblijven en wooncomplexen op ons. Dit doen we door het aanbieden van verschillende diensten. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor sanitaire reinigingswerkzaamheden in scholen of restaurants.

Ook glasbewassing op elke hoogte kunt u met een gerust hart aan ons ervaren team overlaten. Daarbij maken we gebruik van specialistische materialen die het werken op grote hoogte mogelijk maken. Ook voor het reinigen van gevels, zonnepanelen en dakkapellen staan we graag voor u klaar. Niet alleen voor kantoren en winkelpanden, maar ook voor woningen in de particuliere sector.

F.B Schoonmaakonderhoud verzorgt tevens diverse diensten voor bouw- en opleverschoonmaak. Hierbij kunt u denken aan het laten verwijderen van betonsluier, stofvorming of andere vervuiling. Uiteraard leveren we elke dienst op maat. Dat wil zeggen dat we zoveel mogelijk tegemoet komen aan uw wensen en doelstellingen. Neem vrijblijvend contact op met F.B Schoonmaakonderhoud voor de mogelijkheden of vraag direct een maatwerk offerte aan.