Schoonmaak van hotels door F.B Schoonmaakonderhoud

De schoonmaak van hotels kunt u met een gerust hart overlaten aan de specialisten van F.B Schoonmaakonderhoud. Door onze ruime ervaring in het vak bent u altijd verzekerd van een schoon, fris en hygiënisch eindresultaat. Daarmee geeft u uw gasten een aangenaam verblijf. Onze specialistische reiniging draagt tevens bij aan het imago van uw hotel en zorgt voor een representatieve uitstraling.

Voor de schoonmaak van hotels werken we altijd met een maatwerk oplossing welke tegemoet komt aan uw wensen en de behoeften van de ruimte. Als hoteleigenaar is het imago van uw onderneming van groot belang. Dit zorgt immers voor meer naamsbekendheid en goede beoordelingen. Op den duur heeft dit uiteraard een positief effect op de omzet binnen uw bedrijf. Uit onderzoek is gebleken dat hotelgasten een schoon en hygiënisch verblijf het belangrijkst vinden.

Goede beoordelingen op het gebied van hygiëne is in veel gevallen ook doorslaggevend bij een boeking. Reden te meer dus om de schoonmaak van uw hotel aan specialisten over te laten. Gelukkig kunt u rekenen op het vakmanschap van F.B Schoonmaakonderhoud. Voor de schoonmaak van hotels maken we gebruik van geavanceerde apparatuur en reinigingstechnieken. Een optimaal eindresultaat is daardoor altijd verzekerd.

schoonmaak hotels

Vakkundige schoonmaak van hotels

Bij de reiniging die F.B Schoonmaakonderhoud aanbiedt, kunt u denken aan het reinigen van sanitaire ruimtes, openbare ruimtes zoals de entree en de lobby en natuurlijk de hotelkamers. Ook de interne eetgelegenheid zoals bijvoorbeeld het restaurantgedeelte wordt door ons vakkundig gereinigd. Daarbij maken we gebruik van hoogwaardige schoonmaakproducten die het interieur van uw hotel niet aantasten.

Op deze manier bent u altijd verzekerd van een intensieve en hygiënische reiniging. Uiteraard bieden we daarbij altijd een op maat gemaakte oplossing. Naast de schoonmaak van hotels bent u bij F.B Schoonmaakonderhoud ook aan het juiste adres voor de schoonmaak van kantoren en andere bedrijfsruimten. Ook voor gevelwerken en gevelreiniging staan we voor u klaar.

Ook als u uw gevel wilt laten impregneren kunt u rekenen op ons vakmanschap. Omdat we ook glasbewassing op elke hoogte aanbieden, kunnen we ook de buitenzijde van uw hotel voorzien van een schone en frisse uitstraling. Zo maakt uw hotel zowel van binnen als van buiten een smetteloze indruk op uw gasten. Voor het specialistisch laten schoonmaken van hotelkamers, sanitair, douche ruimten en openbare ruimtes binnen uw hotel staan we graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.